dijous, 13 de setembre del 2018

L’Ajuntament inicia el manteniment de la bassa de l’illa de la Tordera 13/9/2018 Ràdio Tordera

Veure també...

Un observatori d'aus al pipi-can de l'illa del riu (Tordera) 6/9/2018

La Generalitat subvenciona el drenatge del refugi de fauna dins XN2000 de l'Aiguabarreig de la Riera de Vallmanya amb el riu (Tordera) 6/8/2018

Us arreglo el titular. De res... L’Ajuntament inicia (el manteniment) de (la bassa de) l’illa de la Tordera

Lo de la foto ja si això ho perdonem, amb estima ;)... és del riu però enfoca direcció la bassa, mes o menys (quedaria darrera dels arbres del fons a l'esquerra).

L’Ajuntament inicia la neteja de l’illa de la Tordera
Ràdio Tordera 13/9/2018


L’Ajuntament durà a terme tasques de neteja a l’illa de la Tordera.  Els treballs es faran gràcies a una subvenció que la Generalitat de Catalunya atorga al municipi torderenc i que servirà per eliminar la canya i col·locar un mirador d’aus a l’illa de la Tordera dins del projecte LIFE. Aquestes són algunes de les modificacions que es volen fer a l’illa de la Tordera segons explica el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tordera, Carles Aulet.

àudio

Les feines a l’illa de la Tordera començaran aquesta mateixa setmana i hauran d’estar acabades abans del 15 d’octubre. Aulet ho explica.

àudio

L’illa de la Tordera, un dels espais d’interès del nostre municipi, compte amb una gran diversitat de fauna, especialment d’aus, de la qual s’espera poder gaudir amb més facilitat a partir del 15 d’octubre quan les tasques de neteja hagin finalitzat.

------------------------------------------------

Val, d'acord que no té res a veure però el subconscient m'ha fet enllaçar lo següent amb aquesta notícia... no sé per què ;)...

Vídeo...
Alcalde de Vigo. No reirse, cabrones.
1:57
165 mil reproducciones