dijous, 29 de novembre del 2018

Algunes notícies per lleguir 28-29/11/2018...

Nova empresa... Camping La Tordera-Nacions … de la francesa Campings et Résidences Capfun propietària de 105 càmpings, d'empresa familiar ja nada, vaja)... nova foto de la desembocadura😏...

Una empresa japonesa compra la Boehringer Ingelheim
Ona Malgrat 28/11/2018


Segons ha pogut saber Ona Malgrat, la companyia japonesa Asahi Glass Company (AGC) ha arribat a un acord amb Boehringer Ingelheim per adquirir la planta de Malgrat de Mar, la Malgrat Pharma Chemicals.

Segons han conegut avui dimecres els treballadors de la planta malgratenca, els representants de Boehringer Ingelheim estan molt satisfets amb el resultats de tota l'operació que els converteix en membres de la creixent divisió de química de la companyia AGC. Una empresa global amb 50.000 treballadors a tot el món que serà a partir d'ara un nou soci estratègic per a Boehringer Ingelheim.


PREACORD PER COMPRAR LA BOEHRINGER
elmalgratenc.cat 29/11/2018


Malgrat Pharma Chemicals, la planta que la Boehringer Ingelheim té al municipi, podria passar en breu a mans d’una companyia química japonesa. Tot i que al llarg de les darreres hores s’ha parlat de “compra definitiva”, la realitat és una altra ja que encara queden pendents algunes qüestions per resoldre.

Segons un comunicat intern que la farmacèutica ha fet arribar a les seves treballadores i treballadors -i al qual ha tingut accés aquest mitjà-, la “transacció no està completada”. Actualment, diu el document, l’operació entre ambdues companyies es troba a l’espera de ser aprovada per antifrau a Alemanya. En cas de superar el tràmit, Boehringer assegura que la compra-venda es podria fer efectiva entre els mesos de gener i març de 2019.

Tant la direcció de Boehringer com part dels treballadors de la planta amb qui ha pogut parlar elmalgratenc.cat s’han mostrat satisfets per l’anunci. Tot i això, es mantenen expectants pel resultat de les negociacions, que encara no és definitiu.