diumenge, 6 de gener del 2019

Sobre l'animalisme 6/1/2019

Houston, tenim un problema moooolt gros...

Diumenge 5 ene.
Ser animalista sin ser ecologista.

Elindependiente.com 25/2/2018

En respuesta a 
Recupero d 2014 y ha caído de lleno. Guste o no, las cosas se han d decir como son: el animalismo ya es causa primera d extinciones locales de fauna y flora autóctona, d pérdida de hábitats y espacios naturales viables en algunos casos. Religión vs ciencia

blogs.20minutos.es 13/5/2014

En respuesta a  
Y esto de hace ya 2 años... Insisto... el animalismo NO es algo que tengamos que asumir como parte de la ecología, sino como cualquier agente agresor o amenaza para la ecología (ciencia), los ecosistemas o la biodiversidad, guste o no, dé o quite votos😏


Miguel McMinn   Hace 15 horas
El animalsme guanya terreny a l’ecologisme 😕
Diari ARA Balears Hace 17 horas
Mira la portada de l'ARA Balears per aquest diumenge!

En respuesta a 
Una precisió: Animalisme o “mascotisme”? Quants es preocupen pel Puffinus mauretanicus? 🤷🏻‍♂️

Animalisme. La biodiversitat no es conserva "protegint" les espècies o pintant de verd els mapes, sinó els hàbitats i les seves característiques (incloses les activitats que s'hi fan) que possibiliten i fan viables les espècies. La resta és engany, pèrdua de temps i de diners.

El mascotisme no és més que una variant urbanita i exagerada de l'animalisme. Les entitats i les administracions tenen un greu problema dins, i fins que no es solucioni això, l'animalisme matarà l'ecologia com a tal. Cal reacció urgent dels que encara queden sense contaminar.

El gran matador

Cinergicat 15/12/2018. Denis Boglio – Solsona –


En concret 135 milions d'ocells i més de 500 milions de mamífers. Només són els de granges. I després ens estranyem que cada vegada baixen menys migrants i hivernants. Els fotem canya per totes bandes!
Rev Cat Ornitologia hace 22 horas
Els gats maten milions d'altres mamífers i en les granjes de | kill millions of in Polish farmland annually |

En respuesta a 
I manquen les sargantanes!

En respuesta a 
La gran pregunta és, per què els catalans hem de fer servir estudis fets a altres països o continents sobre el tema?... A la resposta trobaràs el problema.

En respuesta a  
Només al Maresme, en només 10 anys, les mascotes han extingit 4 (potser 5, pendent d'enguany) espècies reproductores... No la pèrdua d'hàbitat o les exòtiques invasores... El veritable problema està a casa😏


Jordi Font Lladó hace 7 horas
Tenim un problema. Com que l'animalisme neix d'un propòsit noble, es fa difícil portar-los la contrària sense que t'acorralin amb un debat moral. Carregats de bones intencions, destruiran allò que es pensen que protegeixen. Com ho hem de fer per fer-los-ho entendre?

En respuesta a 
Fets... Dient lo que passa. No ho destruiran, ja ho estan fent.