dilluns, 24 de juny del 2019

Ensurt a Ciutat Jardí (Palafolls) 23-24/6/2019 Ràdio Palafolls

La zona és molt "complicada" i perillosa en cas d'incendi forestal fora de control, i traspassa de temes municipals, poca broma aquí...

L’incendi de Palafolls ha cremat 1,5 Ha de vegetació d’un solar del carrer del Morer, a Ciutat Jardí. El foc es va declarar a les 22.42h. En aquests moments remullen la zona un parell de dotacions de .

Es va cremar ahir 1.5 hectarees de vegetació. RP ha visitat la zona cremada aquest migdia. Els ADF de l’Alt Maresme controlen la zona afectada. Les flames van arribar a tocar de les cases.

🔴 Els veïns esperen per poder accedir a la zona més alta de Ciutat Jardí. Encara no els permeten pujar.

🔴 Els bombers donen per controlat el foc de Ciutat Jardí, però hi treballaran tota la nit per evitar que revifi

El foc ha començat pels volts de les 23,00h i ha tingut moments de força virulència. Els treballs per apagar del tot el foc encara s’allargaran algunes hores.

🔴 Els donen el foc per controlat, però els treballs continuaran per remullar els terrenys afectats per evitar que pugui revifar.

🔴 Hi ha bombers de Malgrat, Pineda, Arenys, Tordera, Hostalric, Maçanet i Arbúcies. També hi ha ADF, Policia Local i Mossos

🔴 Segons fonts oficials no hi ha ferits però s’han hagut de desallotjar algunes cases per culpa de les flames. S’ha actuat en un primer moment al carrer Llorer, però encara falta saber on s’ha originat el foc.

🔴 Un incendi crema a la zona de Ciutat Jardi afectant una casa i força zona vegetal. S’ha desallotjats dues cases. Hi ha més de 10 dotacions de bombers i Policia Local.

------------------------------------------------

Els han fet 1.175 serveis aquesta Revetlla de Sant Joan, segons el seu director Manel Pardo. 432 sortides per incendis, entre els quals destaquen el de Plans de Sió (7,84 hectàrees) i el de Palafolls (1,5 Ha). – en Catalunya Ràdio

Incendi al Carrer del Morer de la Urbanització Ciutat Jardí de Palafolls. Ja estat necessària la intervenció de 9 dotacions dels Bombers.