dimarts, 25 de juny del 2019

Ensurt a Roca Grossa (Lloret de Mar) 25/6/2019

L'incendi de Lloret de Mar ha afectat una superfície d'1,5 ha de pi pinyoner, pinastre, suro i alzina segons el perímetre d'. Causes en investigació

Imatge aèria de l'incendi de vegetació a Roca Grossa (Lloret de Mar). continuem treballant-hi; ara amb 4 mitjans aeris i 15 dotacions terrestres.

Vídeo...
treballem amb 15 dotacions terrestres i 6 mitjans aeris en un incendi de vegetació dalt d'un turó a la urbanització Roca Grossa de Lloret de Mar. A la zona bufa marinada suau. Hi ha focus secundaris. El foc crema amb menys intensitat. Cap evacuat; cap persona ferida.

/>



Vídeo...
📹 Els avions de vigilància i atac, AVA, , fent descàrregues aquest matí a l'incendi de vegetació forestal de Lloret de Mar continuem treballant en les tasques d'extinció

/>
0:17
1.462 reproducciones

Controlat l’incendi que crema des d’aquest matí a la urbanització Roca Grossa
Nova Ràdio Lloret 25/6/2019

Imatge: L'incendi, fa uns minuts | Font: ADF

Arxiu de so: Entrevista a Jordi Sais

Ja està controlat l’incendi que ha començat aquest matí a Lloret. El regidor de Seguretat, Jordi Sais, ha confirmat que nou camions i dos helicòpters han aconseguit aturar les flames, encerclar-les per evitar que el foc segueixi propagant-se i durant tota la tarda es remullarà la zona perquè el foc podria revifar-se donades les elevades temperatures i el dia assolellat. Segons el regidor, la manca de vent és favorable.

El foc es localitza a la urbanització Roca Grossa, a prop dels carrers Riu Muga i Riu Onyar. Tot i que és proper a la zona d’habitatges, el regidor de Seguretat, Jordi Sais, ha explicat que no afecta cap casa i sembla que no serà necessari desallotjar ningú. Sí que s’han hagut de confinar alguns veïns i s’han tallat els carrers per facilitar el trànsit dels bombers. En l’extinció hi participen Bombers, ADF i Protecció Civil.

S’han cremat 1,5 hectàrees i les causes del foc encara es desconeixen, però estem en alerta per risc elevat d’incendi donades les elevades temperatures. En aquest sentit, Jordi Sais demana màxima precaució a tots els veïns.


Vídeos...
El incendio de Lloret de Mar prácticamente controlado y sin heridos ni evacuados.
/>


0:21
1 reproducciones

El incendio de Lloret de Mar está controlado. Ha quemado dos hectáreas. No hay heridos ni evacuados de la urbanización Roca Grossa, la zona habitada más cercana al foco del incendio.
/>