diumenge, 19 de gener del 2020

1.5 m3/s el cabal de la Tordera a Can Simó (Fogars de la Selva) avui diumenge 19/1/2020 a l'espera de la llevantada important pronosticada pels propers 3 dies.

Només 1.5 m3/s el cabal de la Tordera a Can Simó (Fogars de la Selva) aca-web.gencat.cat/aetr/vishid/#r avui diumenge 19/1/2020 a l'espera de la llevantada important pronosticada pels propers 3 dies (avui 4 gotes)...

Pluja important, nevades, vent i fort onatge... el caos infernal per a alguns, una llevantada dins la normalitat per a altres ;)...

Compro! Ja vindran les rebaixes (i blufs) de darrera hora però compro
🤨

Precipitació acumulada per el model ICON per aquesta llevantada
🌧
⚠️
#projecte4estacions


El temporal de mar farà mal.. ones de més de 5 i 6 metres.. fins i tot puertos del estado preveu que puguin superar els 7m davant la costa de Barcelona!! Així doncs, les fotos des de lluny, ni espigons ni esculleres..

La situació meteorològica s'ha d'anar complicant ja des d'avui mateix per: - notable alteració marítima - cops molt forts de vent - precipitació extremadament abundant - i nevada copiosa, al principi a cotes baixes. Més informació en el butlletí: meteo.cat/prediccio/gene


La quantitat de precipitació acumulada serà molt important a partir de demà a la tarda, i sobretot entre dimarts i dimecres. En tot l'episodi, en alguns sectors del nord-est del país es podran superar els 200 mm. En aquest sentit s'han emès avisos per demà i dimarts.

També s'han emès avisos per neu. Demà la neu pot aparèixer a partir d'uns 200 metres de cota a l'extrem sud i al quadrant nord-est, tot i que esporàdicament es podrà veure nevar per sota. Dimarts les acumulacions de neu seran molt importants a partir dels 1400 metres.

Avui s'inicia un temporal de mar que s'allargarà fins dimecres. Serà dur, amb onades màximes de 8 metres, sobretot entre dilluns a la tarda i dimarts. Per aquest motiu, s'han emès avisos per avui, dilluns i dimarts.

El segon element a tenir en compte serà el vent. Bufarà amb ratxes molt fortes a bona part del territori, sobretot demà. En aquest sentit s'han emès avisos per vent per avui, demà i dimarts.


Canviarà properament, radicalment...