dijous, 30 de juliol del 2009

"Malgrat es mou" organitza una caminada nocturna pel Delta de la Tordera...

Caminada nocturna fins el Delta de la Tordera
Malgrat confidencial 28/7/09

"Malgrat es mou" organitza una nova caminada pels entorns de Malgrat de Mar. Aquest cop, però, es farà de nit. Coincidint amb els actes de celebració de la Festa Major, la caminada es farà aquest pròxim dissabte dia 1 d’agost. Se sortirà des del parc de Can Campassol, a les nou del vespre. A partir d’aquí, el recorregut –de 10 quilòmetres- seguirà per l’avinguda de la Pomereda, els camins de Mas Bages, del Pla i de La Tordera fins el delta del riu, on hi haurà un avituallament. Es tornarà resseguint el mateix recorregut, fins a la cooperativa de pagesos. En acabar, s’oferirà un tall de síndria a totes les persones participants.

La inscripció és gratuïta i es podrà fer instants abans de la sortida. Els menors hauran d’anar acompanyats d’un adult. Des de "Malgrat es mou", es recomana portar roba i calçats còmodes. Així com, i per raons de seguretat, alguna peça de roba o objecte reflectant i una llanterna.

Tal i com ha fet saber l’entitat a MC, l’objectiu de la caminada és conèixer “un dels entorns més singulars de Malgrat de Mar”.