diumenge, 7 de març del 2010

FOTODENÚNCIA 6/3/10... Fotografies de l’Enric Badosa a Gualba... i ... Més sobre la NO vergonya de l’ACA.

Fa anys que l’Enric Badosa anella blauets (Alcedo atthis) a diferents punts del riu Tordera, que hi fa un seguiment metòdic, i a Gualba hi ha el punt R3. També és un tram del riu Tordera a on l'Observatori de la Tordera hi fa seguiments amb bioindicadors des de fa 11 anys.

Ahir va anar a anellar a aquest punt... que ja no existeix... es va trobar això...
.
.
Més sobre la NO vergonya de l’ACA, i subcontrates...

Voldria començar amb les paraules textuals de l’Enric...

Ahir vaig anar a anellar al punt R3, a Gualba, i mira per on, ja no existia doncs estava arrasat per les obres que està fent l'A.T.LL.
Sembla mentida que es pugui fer aquestes obres sense informe d'impacte, i cap grup ecologista (...) no en digui res.

Ja cal que la gent de Barcelona quan begui aigua pensi el que s'ha destruït per poder omplir banyeres.Els que ho coneixíem abans, ens dol el cor. Ens dol el cor de veure el que ha desaparegut, que ningú hagi fet res per aturar-ho, i la impunitat amb que s'ha fet
...”

També comenta que l’ACA l’ha informat que ja hi ha una empresa privada (X, però tothom sap quina és) que està redactant un projecte de restauració... vaja!!! Que ja hi ha també un beneficiari d’aquesta presa de pel, de la maneta de l’ACA. I és que cap restauració tornarà a deixar el riu com abans... cap. El temps deixa a tothom al seu lloc, tard o d'hora.

Quina vergonya!!! TOTS!!!