dimarts, 23 de març del 2010

Les fotografies de les activitats d'aquest diumenge 21/3/10 a la desembocadura de La Tordera

.
Gràcies a l’Olatz Sansebastian i a en Marc Franch per les fotografies que van fer aquest diumenge de les activitats de neteja i retirada manual de vegetació exòtica a la desembocadura de la Tordera, i d’instal·lació de les caixes niu al bosc de ribera i camí d’accés a la platja (a més de currar com els que més).

Allà ens vam reunir fins a 21 voluntaris, llàstima que van haver de marxar uns quants abans de fer-nos la foto de grup, no voldríem deixar de reconèixer també la seva tasca (i suor), i volem agrair-los a tots la seva ajuda i treball envers aquest espai natural.

Val més una imatge que mil paraules (fotografies de l’Olatz Sansebastian i a en Marc Franch), retirant la vegetació exòtica de la platja...
..
Enfangada per netejar la desembocadura...
.
.
Instal·lació de 20 caixes niu...
.
.
I els resultats...
.

Volem donar les gràcies a tots i cadascun dels que van participar en aquesta primera jornada de neteja, deu ni do lo que es va aconseguir, si a les properes fem el mateix deixarem la desembocadura més neta que una patena i traurem tota la vegetació exòtica de la platja!!!... Moltes gràcies a tots!!!

Moltes gràcies a Càmping La Tordera i a Artea per les primeres 20 caixes niu i per fer possible aquestes activitats, i moltes gràcies a l’ajuntament de Malgrat de Mar per preparar els contenidors per a les deixalles i per la seva retirada.

Aquest diumenge, a més de la plantada popular d’arbres i arbustos de ribera, qui vulgui podrà recollir les deixalles que ens anem trobant (l’ajuntament de Malgrat de Mar ens torna a deixar contenidors) i es podrà continuar amb la retirada de vegetació exòtica. Poc a poc anem millorant l’espai, ja es nota, i cada vegada es notarà més.