dilluns, 4 d’octubre del 2010

LA ZONA DE CAN PEYRA ACOLLIRÀ DEFINITIVAMENT EL CAMP DE TIR DE TORDERA.

LA ZONA DE CAN PEYRA ACOLLIRÀ DEFINITIVAMENT EL CAMP DE TIR DE TORDERA.
Ràdio Tordera 1/10/10
.


L’ajuntament de Tordera va aprovar ahir el pla especial urbanístic de canvi d’ús per a la instal·lació d’un camp de tir al veïnat de Sant Pere, en concret a la zona de Can Peyra. L’instal·lació serà gestionada per l’associació de caçadors i que estava pendent d’aquest permís per poder exercir l’activitat amb total normalitat. Des de l’Ajuntament s’afegeix que dotar el municipi d’un camp de tir ha estat una tasca llarga i complexa, atès que es tracta d’una activitat que no es pot situar a qualsevol lloc.

La regidora d’urbanisme, Rosa Salarichs assegura que la zona de Can Peyra compleix els requisits demanats per les administracions competents.

El regidor d’ERC, Bernat Costas assegura que s’han fet el passos adequats per dotar el municipi d’aquesta instal·lació.


El regidor del Mat, Josep Alsina va valorar positivament l’emplaçament que es proposa, tot i creure que una altre ubicació era més encertada.


El regidor del PSC, Josep Romaguera va demanar una actuació per minimitzar l’impacte sonor de l’activitat.


La regidora d’urbanisme, Rosa Salarichs assegura que l’adequació de la zona, encara no ha finalitzat i que es contempla poder minimitzar el soroll. El punt es va aprovar amb els vots a favor de CiU, ERC i PSC i l’abstenció del MAT.