diumenge, 31 de desembre del 2017

Vallgorguina es conecta a la xarxa d'abastament Ter-Llobregat 29/12/2017 Territori i Sostenibilitat

Ala!... Viva "l'acord històric del Ter" i la protecció de la Tordera... Suma i sigue...

Vallgorguina es conecta a la xarxa d'abastament Ter-Llobregat
Departament de Territori i Sostenibilitat 29/12/2017

L’Agència Catalana de l’Aigua autoritza la connexió de Vallgorguina a l’artèria d’abastament d’aigua Planta del Ter – ITAM Tordera.

L’actuació amb un cost de 1 M d€ permet millorar  l’abastament en alta d’aquesta localitat del Vallès Oriental.

Plànol de localització.

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha autoritzat la connexió de Vallgorguina a la xarxa pública de subministrament en alta Ter-Llobregat.
 
Mitjançant la realització de l’obra de connexió, amb un pressupost de redacció de projecte de 70.000 € i d’execució de 930.000 €, es durà a terme la connexió d’aquest municipi a l’arteria anomenada Planta del Ter – ITAM Tordera.
 
Les obres consistiran en la instal·lació d’equips a l’Estació de Bombament existent a a Santa Maria de Palautordera i en la instal·lació d’una conducció de polietilé de 200 mm de diàmetre i 3,4 km de longitud fins al nou dipòsit dell Turo del Pi General, amb una capacitat per a 1.000 m3.
 
 
29 de desembre de 2017


I els típics talla i pega sense més...

Vallgorguina es connectarà a la xarxa d’ATLL
el9nou.cat 29/12/2017

L’actuació té un pressupost d’un milió d’euros, 70.000 per a la redacció del projecte i 930.000 euros més per a l’obra


L’Agència Catalana de l’Aigua ha autoritzat la connexió del municipi de Vallgorguina a la xarxa de subministrament d’aigua d’Aigües Ter-Llobregat (ATLL). Implicarà l’execució d’una obra de connexió de la xarxa d’ATLL al nou dipòsit del Turó del Pi General, que tindrà capacitat per a 1.000 metres cúbics.

La connexió costarà 1 milió d’euros. Són 70.000 euros per a la redacció del projecte i 930.000 euros més per a l’execució de les obres. Consistiran en la instal·lació d’equips de bombament a l’estació de Santa Maria de Palautordera per impulsar l’aigua cap a Vallgorguina, situat a una cota superior. Hi arribarà a través d’una nova canonada de 3,4 quilòmetres de llarg. Serà una conducció de polietilè de 200 mil·límetres de diàmetre.


Vallgorguina se conecta a la red de abastecimiento Ter-Llobregat
iagua.es 29/12/2017

La Agencia Catalana del Agua autoriza la conexión de Vallgorguina a la arteria de abastecimiento de agua Planta del Ter - ITAM Tordera.

La actuación con un coste de 1 M de € permite mejorar el abastecimiento en alta de esta localidad del Vallès Oriental.


La Agencia Catalana del Agua (ACA) ha autorizado la conexión de Vallgorguina en la red pública de suministro en alta Ter-Llobregat.
Mediante la realización de la obra de conexión, con un presupuesto de redacción de proyecto de 70.000 € y de ejecución de 930.000 €, se llevará a cabo la conexión de este municipio a la arteria llamada planta del Ter - ITAM Tordera.
Las obras consistirán en la instalación de equipos en la Estación de Bombeo existente aa Santa Maria de Palautordera y en la instalación de una conducción de polietileno de 200 mm de diámetro y 3,4 km de longitud hasta el nuevo depósito dell Turo del Pi General, con una capacidad para 1.000 m3.