dimarts, 13 de març del 2018

Demà dimecres 14/3/2018 al matí es reuneix la Comissió Tècnica de la Taula del Delta de la Tordera

Demà es reuneix la Comissió Tècnica de la , a partir de la qual es posaran en marxa els equips de treball que s’encarregaran de tirar endavant l’informe tècnic. Aquesta reunió donarà l’impuls definitiu a la recuperació d’aquest espai fluvial de casa nostra!

👏hi serem també amb el projecte ! entre tots posarem a bon frut els coneixements que poden ajudar a recuperar el Delta! @CREAF_ecologia@FBiodiversidad#Biodiversidad#AdaptacionCC

L'Observatori Hace 5 horas
Des de l' també participarem demà a la !

La Taula de la Tordera continua fent passos endavant
Ràdio Palafolls 13/3/2018


Demà dimecres es reunirà la Comissió Tècnica de la Taula de la Tordera, l’organisme que ha de fomentar la planificació per gestionar l’espai natural del Delta de la Tordera entre els diferents municipis de zona, com són Blanes, Malgrat de Mar, Tordera i Palafolls.

La comissió ha de servir per establir els equips de treball que s’encarregaran d’elaborar l’informe tècnic necessari per continuar amb la tasca de la taula.

Precisament demà se celebra a l’Arxiu Municipal de Malgrat de Mar el tercer i últim seminari sobre la taula de la Tordera, impulsat pel Projecte ISACC TorDelta i que se centrarà aquest cop en la gestió de l’aigua al Delta.

Sota el títol de “Reptes i oportunitats per una millor gestió de l’aigua al Delta de la Tordera”, a partir de les 5 de la tarda es formarà una taula rodona amb 3 participants implicats en aquesta gestió.

Seran Antoni Munnè, membre de l’Àrea de Control i qualitat del medi natural de l’ACA; Alfredo Pérez Paricio, de l’àrea d’abastament i sanejament, també de l’ACA, i Xavier Balcells, membre d’Aigües de Malgrat.

Com ha estat habitual en aquests seminaris, després de la taula rodona s’iniciarà un debat amb els participants, i l’acte es tancarà a les 8 del vespre amb un piscolabis.