dijous, 27 de novembre del 2008

Segon concurs fotogràfic “Descobreix el patrimoni de l’aigua de la Selva”. SELWA 27/11/08


Ho trobareu aquí...

Segon concurs fotogràfic “Descobreix el patrimoni de l’aigua de la Selva”

El el marc del programa ”Descobreix el patrimoni de l’aigua de la Selva”, el projecte SELWA organitza anualment, conjuntament amb un municipi de la comarca, un concurs fotogràfic que té l’aigua i el patrimoni que l’envolta com a protagonista. Enguany s’ha organitzat, conjuntament amb l’Ajuntament d’Anglès, la segona edició d’aquest concurs fotogràfic.

Els interessats poden fer les fotografies, que han de pertànyer a les categories de patrimoni natural o patrimoni cultural vinculat a l’aigua, durant el proper mes i mig. El lliurament de les fotografies s’ha de fer a l’Ajuntament d’Anglès (personalment o per correu postal) entre els dies 7 i 14 de gener. Per a cadacuna de les dues categories hi ha un primer, un segon i un tercer premi. Al següent enllaç podeu consultar les bases del concurs:

Díptic i bases del concurs (pdf)

Amb aquest concurs es pretén destacar i donar a conèixer el patrimoni vinculat a l’aigua a la comarca, mitjançant les aportacions d’imatges per part dels millors coneixedors del territori: els ciutadans i ciutadanes.

El proper dia 16 de gener, coincidint amb les dates de celebració de la Fira de Sant Antoni d’Anglès, s’inaugurarà l’exposició amb les fotografies presentades a la Sala Fontbernat d’Anglès (edifici Can Cendra), i serà visitable fins al dia 22 de febrer. El lliurament de premis tindrà lloc el dia 18 de febrer a les 13:00h a la mateixa sala.

Els premis d’enguany són:

- Primer premi: dinar per a dues persones al restaurant Mas de Cuc d’Anglès.

- Segon premi: reproducció d’una obra de la pintora anglesenca Remedios Varo.

- Tercer premi: lot d’embotits de Ca l’Aulet d’Anglès.