dilluns, 5 de juliol del 2010

EL MES DE JUNY DE 2010 HA ESTAT DE NORMAL A FRED A BONA PART DE CATALUNYA I PLUJÓS O MOLT PLUJÓS A LA MEITAT OCCIDENTAL DEL TERRITORI. Meteo.cat

El mes de juny de 2010 ha estat de normal a fred a bona part de Catalunya i plujós o molt plujós a la meitat occidental del territori
Nota del Butlletí Climàtic del juny de 2010, Servei Meteorològic de Catalunya.
.
El Servei Meteorològic de Catalunya, adscrit al Departament de Medi Ambient i Habitatge, qualifica el mes de juny de 2010 de normal a fred a gran part de Catalunya. Pel que fa a les precipitacions, ha estat un mes plujós o molt plujós a la meitat occidental del país. A la resta, el juny ha estat sec a extenses àrees del litoral i prelitoral de les demarcacions de Barcelona i Girona i a l’extrem sud del Principat, i fins i tot, molt sec a la zona del cap de Creus.
.
A la Baixa Tordera, amb una temperatura mitjana d’entre 18 i 20ºC segons el sector, a estat un mes lleugerament fred respecte a la mitjana climàtica mensual, concretament entre 0.5 i 1ºC per sota.
.
Amb una precipitació acumulada d’entre 40mm a l’interior i inferior a 20mm a la costa, ha estat un mes molt sec, entre un 70 i un 40% respecte a la mitjana climàtica estacional.