dijous, 1 de juliol del 2010

L'Ajuntament de Sant Celoni adjudica la direcció de les obres del pont sobre la Tordera a la Batllòria . L'Actualitat del Baix Montseny 1/7/10

L'Ajuntament adjudica la direcció de les obres del pont sobre la Tordera a la Batllòria
L’Actualitat del Baix Montseny 1/7/10

L'Ajuntament de Sant Celoni ha adjudicat provisionalment la direcció i la coordinació de seguretat i salut de les obres del pont sobre el riu Tordera a la Batllòria. D'aquests treballs se n'ocuparà el contractista Pedelta SL a qui s'han adjudicat els treballs per un import de 34.850 més 5.576 euros d'Iva. El pressupost base de la licitació de la direcció de l'obra era de 35.000 euros més Iva.
.
La construcció d'aquest pont a la Batllòria suposarà una inversió d'1,4 milions d'euros i, quan s'hagi adjudicat l'obra l'empresa disposarà de 5 mesos per realitzar els treballs. El nou pont, una de les demandes històriques de la vila, connectarà el camí de la riba esquerra del riu, davant del camp de futbol de la Batllòria, amb el camí ja existent al marge dret, paral·lel a l'autopista AP-7. En total el pont tindrà fins a 100 metres i l'objectiu de la construcció és comunicar el nucli amb el Montnegre.