dimecres, 29 d’agost del 2018

El Pla Director de l'Espai Mines de Can Palomeres ja és a l'Ajuntament 29/8/2018 Ona Malgrat

a l'espera de poder llegir-ho quan presentin públicament el document aquesta tardor... Què vol dir "posar en valor"?... - El Pla director de l'Espai Mines de Can Palomeres ja és a l'Ajuntament:

El Pla Director de l'Espai Mines de Can Palomeres ja és a l'Ajuntament
Ona Malgrat 29/8/2018

La Diputació de Barcelona ja ha lliurat a l'Ajuntament de Malgrat de Mar el Pla Director de l'Espai Mines de Can Palomeres. El document defineix, programa i avalua tots els estudis, projectes i actuacions de restauració reutilització i revitalització dels elements vinculats a l'activitat minera de Can Palomeres.


L'objectiu del treball és conservar les Mines de Can Palomeres i posar-les en valor. Mireia Castellà, regidora d'Urbanisme, Obra Pública, Serveis, Activitats i Medi Ambient, ha estacat la importància del document. "Engloba diferents esudis, programes, que es fan de l'espai; era com un manera d'ordenar tota la informació que tenim de les mines".

El Pla Director de l'Espai Mines de Can Palomeres ha estat redactat pel Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona i ha tingut un cost de 21.000 euros. La intenció de l'Ajuntament és poder presentar públicament el document aquesta tardor.

ÀUDIO