dimarts, 18 de juliol del 2017

Sobre el perllongament de l'autopista C-32 entre Tordera i Lloret 18/7/2017

Paga la pena veure el final d'aquesta entrada...

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, reclama al TSJC que decideixi “ràpid” si atura l’inici de les obres de perllongament de la C-32 entre Tordera i Lloret
Ràdio Tordera 18/7/2017


El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, va reclamar aquest divendres al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que decideixi “ràpid” si atura o no, de manera cautelar, l’inici de les obres de perllongament de la C-32 entre Tordera i Lloret de Mar.
A finals de 2016, la Plataforma ‘Aturem la C-32’ i 15 entitats més van presentar un recurs en contra del projecte, que va ser admès a tràmit a finals de gener d’aquest any. A més, l’alt tribunal va decidir obrir una peça separada per estudiar si aturava el projecte de manera cautelar, fins que es resolgués el litigi. En aquest sentit, Rull assenyala que el Govern no farà res fins que el TSJC es pronunciï. En cas contrari, si s’engeguessin obres i després l’alt tribunal manés aturar-les, es podrien haver d’enfrontar a indemnitzacions.

Àudio Rull c-32

Rull pronostica un nou estiu amb embussos en aquesta part de la Costa Brava Sud, cosa que ja s’ha produït aquests primers caps de setmana de juliol. Precisament, l’ alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha criticat reiteradament aquesta situació que provoca cues cada dia a la sortida de la C-32 a la Gi-600 entre Tordera i Blanes. Per això, el responsable de Territori i Sostenibilitat admet que un cop el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya prengui una decisió, tot està a punt. De fet, des del febrer hi ha col·locats els cartells per informar de les futures obres de prolongació de la carretera entre Blanes i Lloret de Mar, de 6,5 quilòmetres. Entre d’altres, el projecte inclou cinc viaductes i dos túnels. El cost de l’obra, de 71 milions d’euros, l’assumirà íntegrament la concessionària Abertis. Un cop comencin a treballar les màquines, es preveu que les obres durin dos anys i mig.


Dilluns matí, carretera GI-600 col·lapsada i alguns encara diuen que no cal la carretera fins a Lloret.

En respuesta a  
Però no dius el motiu del col·lapse... Oportunisme cínic

NOTÍCIA D'ÚLTIMA HORA: Unes obres a la carretera Gi-600 entre Tordera i Blanes provoca retencions de més de mitja hora.